TOF zoekt potentiële raadsleden

Voel jij je betrokken bij de Faculteit Geesteswetenschappen? Denk je graag mee over het beleid dat er gevoerd wordt? En lijkt het je leuk in een groep van 12 studenten de decaan te adviseren? Dan is een zetel in de Studentenraad wat voor jou!

Om aan de studentenraad deel te kunnen nemen moet je verkozen worden tijdens de verkiezingsweek in Mei. Onze partij is de grootste aan de Faculteit and heeft onderhand al een aantal jaren deelgenomen. Hierdoor kunnen we een lijst van gekwalificeerde studenten samenstellen en hebben we een ledenbestand met oud raadsleden die kunnen bijspringen bij vragen. We willen dat er daadwerkelijk dingen in positieve zin veranderen aan onze Faculteit. Naast het hebben van een partijprogramma betekent dat als partij het hebben van een pro-actieve houding na de verkiezingen. Neem alsjeblieft contact met ons op. We kunnen je vertellen over behaalde overwinningen, worstelingen maar ook over de dagelijkse gang van zaken zodra je verkozen wordt.

Meer weten? Stuur een mailtje naar trotsopfgw@gmail.com of stuur ons een bericht op facebook!

Overtuigd? Stuur een mailtje naar trotsopfgw@gmail.com met je CV en een motivatiebrief van 300-600 woorden. Beantwoord in je motivatiebrief graag de vragen:

  • Waarom wil je in de studentenraad?
  • Hoeveel tijd per week heb je voor het raadswerk beschikbaar?
  • Wat voor studie doe je?
  • Heb je een algemeen idee over hoe je stemmers kan bereiken?
  • In welke onderwerpen ben je geïnteresseerd?
  • Heb je een voorkeur voor een specifieke positie in de raad?