FGw, wat moeten we ermee?

FGw, wat moet je er eigenlijk mee? Is het überhaupt mogelijk om voor een veelzijdige faculteit als de onze goed beleid te vormen? Wat brengt de druk op nominaal afstuderen in het onderwijs teweeg? Kan verengelsing het onderwijs ten goede komen? Wat zijn de gevolgen van internationalisering voor onderwijs, huisvesting en het studentenleven?

Tendensen als internationalisering, blended learning, en verschoolsing pogen al tijden hun weg te vinden naar de FGw. Deze tendensen gaan echter verder dan slechts jouw opleiding, de FGw of de UvA. Tijd om de koers van het universitair onderwijs eens in een breder perspectief te zetten. Wat vinden we hiervan en belangrijker, wat moeten we ermee?

Om dit te doen heeft TOF diverse politieke jongerenpartijen uitgenodigd om zitting te nemen rond de tafel. Aanwezig zullen zijn: de Jonge Socialisten, de Jonge Democraten en DWARS. We zullen hen enkele stellingen voorleggen en daarover in gesprek gaan. Jij, als publiek, kan hier een belangrijke bijdrage leveren. Zowel in het gesprek op de avond zelf, alsook op voorhand door stellingen te sturen naar trotsopfgw@gmail.com. Updates over het evenement zullen op deze pagina geplaatst worden. Hopelijk tot 8 februari in de Brakke Grond!

WAT?: TOF debatavond
WIE?: Jij, Jonge Socialisten, Jonge Democraten en DWARS
WAAR: café de Brakke Grond
WANNEER: 8 februari 19:30

Aanbevolen artikelen